OK  
  OK        Cancel  

BOOKS

Willem Elsschot . Verzameld werk. Bezorgd en toegelicht door Peter de Bruijn, met illustraties van Peter van Hugten. Amsterdam, Athenaeum - Polak en Van Gennep, 2005.
Itemnummer 3663 Sold
Gebonden, linnen met stofomslag (beschermd met verwijderbare cellofaanfolie), in orig. cassette, 851pp., 17x24.5cm., ills. in z/w., in zeer goede staat. Quasi nieuwstaat. ISBN: 9789025311643. "De Gouden Reeks.".
Elsschot is in Vlaanderen en Nederland altijd veel gelezen gebleven. De laatste jaren breekt hij zelfs op ongekende wijze in het buitenland door: zijn werk is inmiddels vertaald in het Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Deens, Italiaans, Fins, Zweeds, Spaans, Catalaans, Hongaars en Servo-Kroatisch. Van de Duitse Käse werden de afgelopen twee jaar al meer dan 50.000 exemplaren verkocht! De door het Constantijn Huygens Instituut verzorgde kritische leeseditie van wat Elsschot zelf als zijn Verzameld werk bestempelde is klaar. Nu de tekst weer helemaal zuiver is, is er deze prachtige verzamelband. Alle beroemde boeken hij elkaar in een luxe editie, die door de unieke illustraties ook een ongekend verzamelobject is.Back to Top