OK  
  OK        Cancel  

OVER ONS

In het landelijke Zichem, in het zicht van de eeuwenoude Maagdentoren en aan de oever van de meanderende Demer, werd enkele jaren geleden, in 2013, "SomeThingz, books etcetera" opgericht als verlengstuk van een uit de kluiten gewassen verzameling. Oorspronkelijk ging de aandacht vooral uit naar tweedehandse boeken: oude, zeldzame en curieuze boeken, kunstboeken, boeken met betrekking tot hobby's en verzamelingen, filosofie, geschiedenis, heemkunde, cultuur, folklore, natuur, etcetera... Gaandeweg breidde de 'verzamelwoede' zich uit naar postkaarten, elpees, curiosa, antiquiteiten, brocante enzoverder.

Via de website www.somethingz.be krijgt u een overzicht van ons onlineaanbod. Items kunnen rechtstreeks besteld worden via het online bestelformulier. Indien u extra informatie wenst over een bepaald boek of object kan u dat via info@somethingz.be.

Inzage of afhaling van items kan aan huis (enkel na afspraak) of op de wekelijkse Antiekmarkt te Tongeren. Daar kan u iedere zondagvoormiddag tussen 6 en 13uur een selectie uit ons aanbod bekijken op onze stand in de overdekte parkeerplaats. Indien u items van de website wil afhalen of bekijken in Tongeren dan kan u dit best op voorhand even per email laten weten.

Vanzelfsprekend mag u ons ook contacteren als u zelf boeken, objecten, collecties, ... wilt verkopen. U kan ons bereiken via infosomethingz@gmail.com of gsm +32(0)491 39 13 41 (Tom Cops)


REVIEWS
06-08-2020 "Oud radioboek gekocht bij Tom. Vriendelijke communicarie, snel bezorgd,goed verpakt. Een aanrader, deze zaak. John Dirkse."

01-04-2020 "Beste Tom. Alles goed ontvangen: schitterend! Weer heel wat leesvoer ; in coronatijden = top! Het beste , Michel."

25-03-2020 "Het boek is snel en perfect aangekomen. Ik ga nog meer zoeken en ben uiterst tevreden."Leo.

25-03-2020 "Beste heer Tom Cops, Het boek is vanmiddag in perfecte staat bij me thuis bezorgd. Heel veel dank voor de goede service. Bedankt, ik ben er erg blij mee. Met hartelijke groet, M. Schriks."

17-03-2020 "Heel mooi en degelijk verpakt. Schitterend exemplaar. Leuke samenwerking. Heel tevreden. Michel."

12-03-2020 "Goedenavond, Het mooie boek is vandaag reeds toegekomen. Bedankt voor de veilige verpakking en de vlugge verzending! Vriendelijke groeten, A. Foubert."

05-03-2020 "Boek heel goed ontvangen! Mooi verpakt ; prima conditie : DANK U WEL! Het beste, Michel."

01-03-2020: "fijne ervaring: vlotte transactie, sympathieke verkoper, boek in prima staat! Galicia."

17-02-2020 "hartelijk dank voor de correct uitgevoerde bestelling!"

12-02-2020 "Goeie avond, Nogmaals dank voor het mooie boek dat met veel zorg opgestuurd werd. Dat de prijsaanduiding aanwezig was, stoorde niet. Mijn papa was alleszins heel tevreden met het boek. Als ik nog eens een boek zoek, zal ik aan jullie denken! Bedankt voor de wensen, en nog een fijne avond! Vriendelijke groeten, S. Vansteelant."

12-02-2020 "Het boek heb ik op woensdag om 8u besteld, voor 10u op donderdag heb ik het ontvangen. Het boek zelf was mooi ingepakt, en nog eens stevig in een karton verstuurd. Ik heb het boek in perfecte staat ontvangen. Waarvoor dank! Sien."

07-02-2020 "Goeieavond Tom, Bedankt voor het supersnel opsturen van het pakje, ik bestelde om 8u 's ochtends voor mijn werk op woensdag en donderdagochtend toen ik op het werk toekwam (10u) was het pakje al geleverd. Topservice. Bedankt om het boek zo mooi in te pakken. Het boek is een cadeautje voor mijn papa die zondag jarig is. Ik heb het boek in het geschenkpapier gelaten en heb het boek nog niet kunnen inspecteren dus zal het zondag een verrassing zijn. Maar ik vertrouw erop dat ik mijn papa hier blij mee kan maken en dat het dik in orde zal zijn. Met vriendelijke groeten, S. Vansteelant."

07-02-2020 "Beste Tom Cops, De Graeve in goede orde ontvangen. Het is leuk zaken met u te doen. Ik wens u nog een prettig weekend. J. Schoolmeesters."

21-01-2020 "Dag Tom, Ik heb deze morgen het boek in ontvangst kunnen nemen. Ik ben er zeer blij mee. Moest je ooit nog zo'n boeken te koop hebben van emaille reclame dan heb ik altijd interesse. En bedankt voor het vakkundig verpakken en snelle verzending. Graag nog tot een volgende. Mvg Fre."

18-01-2020 "Informatie gevraagd over het boek en zeer snel beantwoord. Boek zeer snel ontvangen, goed verpakt en correcte beschrijving. Dank u wel. Henryk T. "

13-01-2020 "Beste Tom, Ik had vorige week al willen laten weten dat de bestelling snel en in perfecte staat is aangekomen, maar dat is me door van alles ontglipt. Bedankt voor de efficiŽnte en sympathieke afhandeling! Michiel."

11-01-2020 "De verkoper reageert heel snel, is flexibel in het afspreken en bijzonder vriendelijk. Een man met een grote passie voor boeken. Een heel aangenaam contact en dankzij hem ben ik in het bezit van een boek waar ik al lang achter joeg. Jonathan."

19-12-2019 "Prima verkoper, voor herhaling vatbaar. Zeldzame boeken waren in prima staat! Marc."

18-12-2019 "Ik ben totaal vergeten te schrijven dat het boek in goede staat is in ItaliŽ aangekomen. Hartelijk bedankt voor de goede en snelle service. Sorry voor mij late reactie. Met vriendelijke groeten, R. Visser." (ItaliŽ)

16-12-2019 "Boek ontvangen, Tom. Perfecte staat = een bijzonder tevreden klant! Nog een fijne dag, Dirk."

05-11-2019 "Geachte heer Cops, Heel erg bedankt voor de snelle en verzorgde levering van het boek! Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Christophe."

31-10-2019 "Hi Tom, I apologize for the delayed response! Unfortunately, I'm not allowed to give feedback as a New York Times employee. I truly appreciate all of your assistance in making this possible and I will absolutely keep you in mind for future purchases! I would love to send you an issue of the magazine so you can see how the book was used! Thank you and very best, S." (U.S.A.)


Back to Top